top of page
Search
  • hispaaniakool

Nädala uhkuse sünnilugu

Kuidas kirjutada?

Pane kirja nädala „uhkuse“ sünnilugu ja lisa juurde seda ilmestav foto või video. Uhkuseks võib olla mis iganes õpitegevus nädalast, näiteks matemaatika enesekontroll, hispaaniakeelne esitlus, meisterdus, miniuurimus, luuletus kauni illustratsiooniga, korrutustabel, mõistekaart, paaristöö jne.  Tee seda kõigi emotsioonidega, mis selle teekonna juurde käisid. Ole aus ja vahetu ehk kirjelda olukorda just nii nagu see oli. Kasuta julgelt emotsioone edasiandvaid sõnu.  

Mis küsimused võiksid sind aidata?

Mis eesmärgil uhkus sündis?  

Missugust pingutust see nõudis? Kas „uhkus“ sündis nagu lepase reega (lihtsalt) või läbi katsumuste?

Mida pidid tegema, et sellise tulemuseni jõuda? Lugema, uurima, voltima, vestlema, närima pliiatsit, sest alguses ühtegi mõtet ei olnud, lakke vahtima, õuna sööma, katsetama jne?

Mis sind üllatas, ajas segadusse, eriliselt rõõmustas, pani ajud suitsema, tekitas peavalu, hoidis pinget jne selle tegevuse käigus? Kas Sa üllatasid ennast või üllatusid millegi üle töö käigus?

Kas sa olid kindel, et töö õnnestub või vastupidi, sa ei teadnud, missuguse tulemuseni sa jõuad? Miks nii?

Miks see ülesanne väärib nädala uhkuse tiitlit?


43 views0 comments

Recent Posts

See All

Fotod

Bingo

Nautisin oma ema / isa tehtud õunasaiakest. Jälgisin looma / linnu tegevust ning märkasin et kärbes on päris kiire. Vaatasin kodus ringi ning avastasin, et mul on tohutult palju raamatuid. Tegin võhiv

Post: Blog2_Post
bottom of page